Notre créativité
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Reguli pentru toata lumea!

2 participanți

In jos

Reguli pentru toata lumea! Empty Reguli pentru toata lumea!

Mesaj Scris de Anya Mar Ian 11, 2011 5:11 pm

Am venit si cu regulamentul membrilor. Si sper sa il citeasca toata lumea si sa il respecte. Deoarece asta e cel mai important.

1. Membrii nu au voie sa scrie cu culori.
2. Membrii nu se vor jicnii intre ei pe forum. Puteti face asta pe mess. Acolo nu e treaba mea.
3. Ininte sa postati ceva sau undeva va orientati daca a mai fost scris un asemenea comentariu/topic. De aceea veti folosi butunolul „ Cauta ”
4. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic (in special unul care sa sublinieze tema topicului). Evitati titluri incomplete sau de genul "lol", "intrebare" (exceptie la Quiz) sau "ATENTIE!!"
5. Nu faci siruri lungi de off-topicuri [mesaje care nu au legatura cu discutia]. Puteti face asta pe Chat … de aceea l-am si pus.
6. Daca sunt useri care incalca regula, si unul dintre mozi sau adminii nu au observant, va rugam sa contactati moderatorul de la zona respective sau direct adminul.
7. In afara celor doua zone cu ficuri, toti userii vor scrie cel putin 5 (cinci) cuvinte intr-un post. Daca gasiti o incalcare a regulii anuntati un moderator de la acea zona, unul global sau unul din admini. Nu atrageti voi atentia userului .

Sper ca sunt destul de clare regulile. Voi face un nou topic in care va puteti spune parerile.
Anya
Anya
Admin
Admin

Respectarea Regulamentului : Reguli pentru toata lumea! 2zg8aic Mesaje : 114
Data de inscriere : 10/07/2010
Varsta : 28
Localizare : In inima ta

https://nuestra-creatividad.forumgratuit.ro

Sus In jos

Reguli pentru toata lumea! Empty Re: Reguli pentru toata lumea!

Mesaj Scris de Denka-sama Mier Ian 12, 2011 3:35 am

okk scuze ca postul de acolo nu era la locul lui sunt usore aceste reguli voi incerca sa le repect
Denka-sama
Denka-sama

Respectarea Regulamentului : Reguli pentru toata lumea! 2zg8aic Mesaje : 29
Data de inscriere : 13/07/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Anya Mier Ian 12, 2011 3:59 am

Bine ... aveti grija ca sunt cu ochii pe voi toti > : )
Anya
Anya
Admin
Admin

Respectarea Regulamentului : Reguli pentru toata lumea! 2zg8aic Mesaje : 114
Data de inscriere : 10/07/2010
Varsta : 28
Localizare : In inima ta

https://nuestra-creatividad.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum