Reguli pentru Real RPG
Pagina 1 din 1
Reguli pentru Real RPG
1. Scrieti minim doua randuri intregi, ca nu duceti pana de imaginatie si daca prind la vreunul ca nu are, avertizare. La sase avertizari se umbla la warm.
2. Aveti voie orice relatie girlxgirl,boyxgirl, boyxboy, dar mai cenzurati cat de cat, ca mai sunt minori printre noi si totusi, nu vreti sa numai aveti cu cine posta.
3. Respectati in tocmai fisa de inscriere si poza personajului vostru trebuie unde va scrie poza si nu trebuie sa fie obligatoriu si la avatar.
4. Poze reale in aceasta sectiune, chiar si cosplay-urile merg si nu anime.
5. Fara puteri sau mai stiu eu ce, ca va pap cu tot cu monitor
6. Completati cu seriozitate fisa, ca fara ea, nu postati in rpg si apropo sunt cu ochii pe aceasta parte a forumului >
Sa dea Domnul si Sfantul Petru sa nu le respectati, vai de bara voastra de warm >
P.S. am uitat sa anunt ceva. Regulile sunt modificate de administratori si moderatori globali sau acestei sectiuni.
2. Aveti voie orice relatie girlxgirl,boyxgirl, boyxboy, dar mai cenzurati cat de cat, ca mai sunt minori printre noi si totusi, nu vreti sa numai aveti cu cine posta.
3. Respectati in tocmai fisa de inscriere si poza personajului vostru trebuie unde va scrie poza si nu trebuie sa fie obligatoriu si la avatar.
4. Poze reale in aceasta sectiune, chiar si cosplay-urile merg si nu anime.
5. Fara puteri sau mai stiu eu ce, ca va pap cu tot cu monitor
6. Completati cu seriozitate fisa, ca fara ea, nu postati in rpg si apropo sunt cu ochii pe aceasta parte a forumului >
Sa dea Domnul si Sfantul Petru sa nu le respectati, vai de bara voastra de warm >
P.S. am uitat sa anunt ceva. Regulile sunt modificate de administratori si moderatori globali sau acestei sectiuni.
Subiecte similare
» Reguli pentru Fan Zone
» Reguli pentru Créativité
» Reguli pentru critica
» Reguli pentru Anime RPG
» Reguli pentru toata lumea!
» Reguli pentru Créativité
» Reguli pentru critica
» Reguli pentru Anime RPG
» Reguli pentru toata lumea!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: